Nytt år, nya skor – skobutik Dalarna

Skobutik Dalarna som erbjuder valmöjligheter för alla fötter. Nu har ännu ett år förflutit, och troligen har du slitit några fler millimeter sula på dina skor. För damer och herrar som behöver nytt på fötterna finns ett bra alternativ i Sko N Sko.

Skobutik Dalarna för ett aktivt liv

Den som har rejält på fötterna behöver inte tänka sig för lika mycket. När det är halt och vinter ute är det viktigt att kunna lita på sina skor. Förutom rejäla sulor behöver de tåla kyla och även vara stabila och rejäla – så att du slipper göra illa dig. Snåla inte in på dina fötter, de ska ju ta dig många mil till.

Ergonomi och hälsofokus

Har du koll på Sko ‘N’ Sko? Detta är en skobutik i Borlänge av och med personer från hälsobranschen. Detta innebär att det finns ett hälsotänk bakom hela butiken, något som resulterar i skor som är bra för fötterna. Alla skor är prövade och godkända av personalen. Du som handlar skor här kan vara säker på att få något som är bra för såväl fötter som knän och rygg. Spara sjukvårdskostnader genom att kosta på skorna lite extra.

Hållbarhet och ekologi

Det är viktigt för företaget att bidra till en hållbar utveckling, och en välskött planet för kommande generationer. Därför säljs endast från produkter från leverantörer som står för ekologisk tillverkning. Du som handlar hos Sko N Sko får sköna snygga skor som dessutom bidrar till en grönare planet. Skor finns på hyllorna och väntar på dig. Välkommen in!

Nytt år, nya skor - skobutik Dalarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *