Ribbor och paneler för dig som söker kvalitet

Söker du leverantör av ribbor och paneler inför nästa bygge? I Dala-Floda finns EB Hedlund, som levererat med säkerhet och precision sedan 1970-talet. Denna producent har allt du kan förvänta dig – och mer därtill.

Ribbor och paneler – inga konstigheter

För dig som leder projektet är det inga konstigheter med den här typen av produkter. Det är lite som att beställa spik. Det är sådant som bara ska finnas. Dock är det lätt att ta kvalitet för given, och detta kan vara ett misstag. Undvik detta genom att vända dig till en leverantör som detta, som kan branschen och som har varit med förr.

Standard, och special

Hos EB Hedlund hittar du det du kan förvänta dig av en trävaruleverantör. Ribbor, paneler, lister, fogar och fönsterbänkar. När du beställer kan du räkna med leveranssäkerhet, allt i en och samma leverans i rimlig tid. Detta är vad du kan ta för givet, och det här är alltså standardnivån. Vad du inte kan räkna med innan du lär känna detta företag, är att de kan leverera skräddarsydda produkter i små serier – med kort omloppstid.

Olika träslag, olika färger – de löser det

Många är de nöjda kunder som vänt sig mot Dala-Floda med speciella önskemål, och fått produkter för att förgylla det speciella projektet med. Detta är deras styrka. En annan styrka är den långa erfarenheten – om du har funderingar på vilken lösning som passar just ditt projekt, här kan du få råd. Med sitt breda produktsortiment kan de alltid stå till tjänst, och hjälpa dig att få till det lilla extra med byggprojektet. Kontakta dem redan i dag.

Ribbor och paneler för dig som söker kvalitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *