Miljövänlig kattsand för dig och din katt

Din katt får en helt annan toalettkänsla med miljövänlig kattsand. Detta är en produkt som radikalt skiljer sig från de vanliga märkena du köper i affären. Det är dessutom mer hygieniskt och du gör skillnad för miljön.

Det första motivet till att välja miljövänlig kattsand är kanske just miljöaspekten. Den kattsand som du vanligtvis köper i affärerna är normalt bränd lera och sedan behandlats. Detta är e produkt som är besvärlig att återvinna.

Sorteras bland deponiavfall

Kattsand ska normalt läggas i deponifacket vid återvinningsstationen. Det är där svårhanterligt avfall hamnar, saker som porslin och liknande. Med andra ord så kan vi dra en logisk slutsats att kattsand är en besvärlig produkt utifrån miljöhänseende.

En annan viktig aspekt är att med miljövänlig kattsand så får du din katt att trivas på ett helt annat sätt. Föreställ dig själv skillnaden mellan att gå på toaletten med ett lermaterial som är kemikaliskt behandlat, än att sitta på gran eller tall.

Miljövänlig kattsand luktar inte heller och är mycket renligare. Du slipper damm och de där besvärliga partiklarna som fastnar under kattens små tassar efter toalettbesöket. Det blir en vinstsituation för hela er familj, både katt och husse/matte.

Köp den på nätet

Det behöver inte vara besvärligt eller dyrt att köpa miljövänlig kattsand. Snarare tvärtom så går det för dig som kattägare att köpa dessa produkter billigt och enkelt på nätet. Välj en proffsig tillverkare som www.peeweeclub.se, de säljer bara kattsand som är av högsta kvalitet.

Du får kattsanden hem med posten, och slipper bära dessa besvärliga påsar fram och tillbaka mellan affären, bilen och sedan hemmet. Eftersom Peeweeclub också är specialiserade på nätförsäljning så blir det billigare än att köpa i en vanlig affär.

Det är också smart att välja en djuraffär som verkligen har koll på sina produkter. Med ett företag som Peeweeclub så möter du människor som verkligen kan katter och deras behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *