Roliga projekt att sy i barntyger

Oavsett om du har egna barn eller om du syr till släktingar eller vänner så är projekt till de minsta något av det roligaste man kan göra. Det finns så mycket enkla och snabba projekt att sy till barn som samtidigt är lätta att få bra. Det är troligen därför det också är så väldigt populärt. Dessutom finns det så otroligt mycket fina barntyger att få tag på! Här kommer tips på några roliga projekt att sy i barntyger.

Sorteringspåsar i snygga barntyger

Många använder lådor för att få ordning på barnens prylar, men alla som har testat vet att det förr eller senare blir ren kaos i de där lådorna. Det är så lätt att bara dra ut en låda och slänga ner prylarna när det blir lite rörigt. Om du istället syr upp påsar som är snyggt märkta med text och bild så blir både framplockningen, städningen och sortering som en lek för barnen. Du plockar bara fram den påsen du ska leka med, och innan en ny påse får plockas fram måste den andra städas undan.

Med sorteringspåsar i fina barntyger kan du också sy förvaring i precis den storleken som behövs för en viss grupp leksaker. Då behöver du inte ha outnyttjat utrymme i en massa halvfulla lådor.

Babynest

Ett babynest är det perfekta projektet när du väntar barn, eller en perfekt present till en nyfödd. Den lilla babyn är van vid att vara omsluten i ett tryggt utrymme sedan magen, och många behöver få känna samma trygghet sedan de lämnat magen. I ett babynest sover babyn tryggt och skönt, omsluten av mjuka vadderade väggar. Instruktioner till ett babynest är lätt att hitta på nätet och material kan du till exempel hitta på rosahuset.se. De har massor av fina barntyger och dessutom alla sybehör och material du behöver till att sy babynest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *